15:20 07.11.2018

Питання "евроблях" може вирішитися лише у Раді - Омелян

2 хв читати
Питання "евроблях" може вирішитися лише у Раді - Омелян

Вирішення проблем номерів із європейської реєстрацією можливе лише у Верховній Раді, вважає міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Це має бути зроблено на майданчику парламенту, тому що повинен працювати закон. Ми розуміємо: зараз дискутується кілька варіантів вирішення проблеми номерів з європейської реєстрацією, однак вирішувати її доведеться на законодавчому рівні. З нетерпінням очікуємо голосування парламентаріїв і, відповідно, всі міністерства і відомства готові діяти в руслі прийнятих рішень", - сказав він журналістам після засідання Кабінету Міністрів у середу.

"Як вам відомо, в концепції нашого міністерства є заклик до українців пересідати на електрокари. Вважаємо, що цей вид транспорту значно дешевший в експлуатації, як мінімум, у рази і точно набагато більш екологічний, ніж старі вживані дизелі або бензинові автівки, що завозяться в Україну", - додав він.

Як повідомлялося, 13 июля 2018 року Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроекти №8487 і 8488, розроблені комітетом Верховної Ради з питань податкової політики для врегулювання ситуації з засиллям автомобілів на єврономерах.

Наприкінці жовтня голова цього комітету Ніна Южаніна (фракція "Блок Петра Порошенка") повідомила, що за неповний 2018 рік до України було завезено понад півмільйона автомобілів на "єврономерах".

У травні Кабінет Міністрів заявляв про готовність вирішити проблему автомобілів на "єврономерах" за один місяць у разі, якщо повноваження щодо вирішення цієї проблеми будуть передані йому парламентом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА