11:51 04.03.2018

Суд Києва обрав запобіжний захід фігурантам справи із земельних махінацій

2 хв читати
Суд Києва обрав запобіжний захід фігурантам справи із земельних махінацій

Печерський районний суд Києва за клопотанням військових прокурорів обрав запобіжний захід фігурантам справи "земельних махінаторів" за хабар за сприяння у переданні в оренду земельних ділянок площею понад 300 га, повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"Затримані отримали хабар від голови правління однієї з місцевих громадських організацій за сприяння у передачі в оренду земельних ділянок площею понад 300 га, розташованих у межах Поліського району Київської області, що належать або вже померлим, або зниклим безвісти власникам", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, 3 березня 2018 р. слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва розглянув клопотання військових прокурорів у справі трьох "земельних махінаторів", яких 28 лютого затримала військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України

Зазначається, що трьом фігурантам справи обрано запобіжний захід: голову Поліської районної державної адміністрації Київської області взяли під варту з одночасним визначенням застави в сумі 881 тис. грн, його заступника взято під варту з одночасним визначенням застави у сумі 157 тис. грн, державного кадастрового реєстратора у Іванківському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області взято під варту з одночасним визначенням застави в сумі 1 млн 233 тис. грн.

Крім того, в прес-службі нагадують, що генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про затримання в Київській області військовою прокуратурою "земельних махінаторів" на хабарі з понад мільйон гривень у валізі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укравтодор" просит Киевсовет выделить землю для строительства транспортной развязки к массиву Чайки на Житомирской трассе

Порошенко підписав закон про зміну правил використання земельних масивів та запобігання аграрному рейдерству

Суд повернув у держвласність ділянку лісу в Бориспільському районі Київської області

СБ за підтримки ЄС впроваджує в Україні 5-річну програму управління земельними ресурсами

Гройсман: 387 тис. га земель передано у власність 251 ОТГ

Рада прийняла за основу законопроект про запобігання аграрному рейдерству

Майже половина українців не підтримує земельну та пенсійну реформи, приватизацію держпідприємств

Виділені за "кооперативною схемою" землі вартістю 38,4 млн грн повернені громаді

Кабмін планує до 1 вересня запустити електронні земельні торги через "ProZorro.Продажі"

Понад 7 млн га органічних сільгоспземель в Україні залишаються незадіяними

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА