13:39 11.07.2014

На Адміністрацію президента чекає реформування - Шимків

1 хв читати
На Адміністрацію президента чекає реформування - Шимків

Адміністрацію президента України (АП) буде реформовано, нині відбувається обговорення цього процесу, повідомив заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків.

"Це завдання поставив мені персонально президент і голова адміністрації, щоб було проведено реформу Адміністрації президента", - повідомив він на брифінгу в кризовому центрі в п'ятницю.

За його словами, йдеться про кадри, інформаційне забезпечення, електронний уряд, інші напрями. "Це великий проект, який має досягти якнайшвидших результатів", - наголосив Д.Шимків.

Водночас заступник голови АП не розповів про конкретні зміни, які буде проведено в адміністрації, уточнивши, що наразі відбувається внутрішнє обговорення цього процесу.

Він також нагадав, що в АП відповідає за проведення реформ у країні. "Перший мій напрям - це реформування, тобто, усе, що стосується проведення реформ у країні. Це стосується і економіки, і антикорупції, дерегуляції, правоохоронних органів і багатьох інших тем", - повідомив Д.Шимків.

Він наголосив, що тема реформ на сьогодні потребує негайних рішень і швидких результатів. "Сьогодні перед суспільством стоїть завдання показати ефективність нового уряду, ефективність влади у сфері досягнення того, за що ми боролися на Майдані", - сказав він.

Д.Шимків до призначення в АП очолював IT-компанію "Майкрософт-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА