18:01 29.07.2019

Держава забезпечить фінансування Суспільного ТБ, але вимагатиме від нього ефективності - заступник глави Офісу президента Тимошенко

2 хв читати
Держава забезпечить фінансування Суспільного ТБ, але вимагатиме від нього ефективності - заступник глави Офісу президента Тимошенко

Держава підтримає і забезпечить фінансування Суспільного телебачення, але воно має виходити на певні показники ефективності у своїй роботі, зазначає заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Ми кілька разів зустрічалися з керівництвом Суспільного, з донорами, котрі йому допомагали. Ми гарантуватимемо суспільному мовленню фінансування, яке забезпечуватиме Кабмін. Але в них буде чіткий KPI (ключові показники ефективності) - ми це розуміємо за фідбеками донорів", - сказав Тимошенко в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Заступник глави Офісу президента зазначив, що Суспільному допоможуть позбутися всього, в чому немає потреби.

"Наразі на суспільному мовленні працює 4,5 тис. осіб. Так, раніше їх було, якщо не помиляюся, 7,5-7,8 тисячі, але це все одно забагато. Багато будівель та іншого, в чому немає потреби. Вони не могли домогтися, щоб уряд дозволив їм це продавати. Для цього є майданчик "ProZorro. Продажі", - розповів він.

Тимошенко наголосив, що Офіс президента допоможе й забезпечить Суспільне фінансуванням, і при цьому буде чіткий KPI від Кабміну.

"Нас можуть звинуватити, що ми можемо так на них впливати, але нехай ніхто не забуває, що там головний акціонер - це Кабінет Міністрів України, який виділяє кошти, і він має право вимагати виконання чіткого KPI. Це не лише рейтинг, хоча це основне, а ще багато різних завдань. Не впоралися - отже, має бути інше керівництво, інший менеджмент", - пояснив він.

Заступник глави Офісу президента переконаний, що канал із такою маленькою часткою аудиторії не може працювати за ті гроші, які на нього виділяються. "Ми не хочемо урізати фінансування, ми хочемо дати його, але побачити результат за ці кошти", - наголосив Тимошенко.


Повний текст інтерв'ю буде розміщено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА