18:03 17.01.2020

Прес-конференція на тему "Відродження Київського Патріархату"

2 хв читати
Прес-конференція на тему "Відродження Київського Патріархату"

До уваги засобів масової інформації, політичних, громадських і релігійних  діячів, представників органів державної влади, релігійних організацій релігійного об’єднання Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Повідомляємо вас про те, що 20 січня 2020 року о  12 год 30 хвилин  у прес-центрі «Інтерфакс-Україна», що розташований за адресою: м. Київ, вул. Рейтарська, буд. 8-А відбудеться прес-конференція Патріарха Київського і всієї Руси - України Філарета під назвою: «Відродження Київського Патріархату».

Учасник:

ПАТРІАРХ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ РУСИ-УКРАЇНИ ФІЛАРЕТ

Метою проведення заходу є оприлюднення низки важливих дій, вчинених главою церкви, ієрархами та мирянами, з метою захисту прав Київського Патріархату. Зокрема йдеться про звернення до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо повернення оригіналу Постанови так званого Помісного Собору від 15 грудня 2018 року зі Стамбулу до України, що за інформацією Міністерства закордонних справ України, зберігається в архіві Вселенського Патріарха (Туреччина, м. Стамбул). Підставами для цього є відкликання підписів під вказаним документом, та вимоги законодавства України щодо місця його знаходження.

Буде здійснено низку анонсів подальших дій Київського Патріархату, направлених на захист юридичного статусу майна та парафій.

Крім того, з огляду на тривожні сигнали почастішання фактів вчинення кримінальних правопорушень відносно духовенства і мирян Київського Патріархату, агресивних дій, направлених на рейдерство майна, будуть здійснені відповідні заяви на адресу керівництва держави, направлені на попередження міжконфесійної ворожнечі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА