10:25 12.03.2020

За два місяці поточного року клієнтами "Запоріжгазу" сплачено 75% від наданих послуг з доставки газу

2 хв читати
За два місяці поточного року клієнтами "Запоріжгазу" сплачено 75% від наданих послуг з доставки газу

В січні - лютому запоріжці сплатили 74,2% вартості послуг з розподілу природного газу. Нова методика нарахування, затверджена НКРЕКП, почала діяти з 1 січня 2020 року.

Наприкінці минулого року Регулятор змінив порядок оплати послуг з доставки газу. З початку року вона сплачується 12-ма рівними частинами впродовж року. Вартість послуг доставки газу розраховується індивідуально для кожного клієнта. Розмір плати залежить тільки від обсягів споживання і має сплачуватись до 20 числа поточного місяця.

Послуга доставки газу сплачуються рівними частинами впродовж року. Це необхідно для того аби постійно підтримувати мережу в робочому стані та планувати витрати, інвестиції, проведення заходів з підвищення безпеки газопостачання. Споживачі газу в цілому сприйняли новий порядок оплати за послуги доставки газу. За перші два місяці поточного року вони сплатили за 75% отриманих послуг.

"Опалювальний сезон майже підходить до завершення, тому ви вже розпочали виконання інвестиційної програми на 2020 рік. На цьому тижні запланували заміну шафного газорегуляторного пункту в Олександрівському районі Запоріжжя. І потім кожного тижня будемо нарощувати об’єми роботи в напрямку ремонту та модернізації газової мережі для безаварійного газопостачання нашим клієнтам", - говорить в.о. технічного директора АТ "Запоріжгаз" Юрій Заставський.

До того ж з 1 січня 2020 року доставка газу сплачується окремо. В березні споживачі блакитного палива отримали дві окремі платіжки, але в одному документі. Показники лічильників зазначаються у платіжці  від АТ "Запоріжгаз".

В особистому кабінеті на сайті 104.ua вже з’явилися нові платіжки за доставку газу в одному документі.  Сплатити нові рахунки  можна за допомогою наших онлайн сервісів: мобільних додатках, чат-ботів у viber та telegram.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА