10:04 26.03.2020

Для споживачів газу  Хмельниччини розроблена експрес-реєстрація в онлайн сервісі 104.ua

2 хв читати
Для споживачів газу  Хмельниччини розроблена експрес-реєстрація в онлайн сервісі 104.ua

Аби споживачам газу не довелось виходити з дому та наражатися на небезпеку в режимі загальнодержавної надзвичайної ситуації, в АТ «Хмельницькгаз» оперативно розробили експрес-доступ до онлайн сервісів на 104.ua. Тож  тепер, аби вирішити усі газові питання у віддаленому режимі  достатньо подзвонити до контакт-центру АТ «Хмельницькгаз»  за номером (067) 01 14 104. Одразу ж, Особистий кабінет споживача буде створений автоматично.

«У напружений період карантину пересування споживачів  обмежене, але для постійного зворотнього  зв’язку  ми надали споживачам необмежений доступ до онлайн-сервісів, - говорить керівник клієнтського сервісу «Хмельницькгазу» Юлія Стрілець. - Ми екстрено розробили експрес-реєстрацію клієнтів для покращення доступу до сервісів компанії, скориставшись якою клієнт автоматично отримує постійний доступ до власного особового рахунку».

Для автоматичної реєстрації Особистого кабінету на сайті 104.ua достатньо зателефонувати з свого смартфону до контакт-центру АТ «Хмельницькгаз» і назвати свій особовий рахунок. Після цього Особистий кабінет буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта.

Логіном є номер мобільного телефону споживача. Достатньо перейти за посиланням, яке буде вказане в повідомленні, а на сайті ввести логін і пароль та користуватись усіма перевагами онлайн-сервісів 104.ua.

Тож за  допомогою сучасних віддалених сервісів газорозподільної компанії, клієнти можуть:

  • Гарантовано передати показання лічильника
  • Безпечно та просто сплатити за газ і його доставку
  • Першими завантажити рахунки
  • Відстежувати власне споживання та витрати.

Наразі на Хмельниччині майже 115 тисячі домогосподарств користуються перевагами єдиного онланй-сервісу 104.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА