15:52 30.03.2020

Для споживачів газу розроблена експрес-реєстрація в онлайн сервісі 104.ua - АТ "Криворіжгаз"

2 хв читати
Для споживачів газу розроблена експрес-реєстрація в онлайн сервісі 104.ua - АТ "Криворіжгаз"

Щоб споживачам газу не довелось виходити з дому під час карантину, в АТ «Криворіжгаз» екстрено розробили експрес-доступ до онлайн сервісів на 104.ua Тепер щоб скористатися ними, достатньо зробити дзвінок зі смартфону до контакт-центру АТ «Криворіжгаз» за телефоном 067 62 92 104 і ваш «особистий кабінет» буде створений автоматично.  

«Ми екстрено розробили експрес-реєстрацію. Наші клієнти можуть використовувати онлайн-сервіси для споживачів природного газу, щоб не наражати себе на небезпеку, адже це просто та зручно», - говорить керівник клієнтського сервісу АТ «Криворіжгаз» Анастасія Озерян.

Для автоматичної реєстрації «особистого кабінет»у на сайті 104.ua достатньо зателефонувати зі смартфону до контакт-центру АТ «Криворіжгаз» за номером 067 62 92 104. Після цього «особистий кабінет» буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта.

Логіном є номер мобільного телефону споживача. Достатньо перейти за посиланням, яке буде вказане в повідомленні, а на сайті ввести логін і пароль та користуватись усіма перевагами онлайн-сервісів 104.ua.

За їх допомогою клієнти можуть:

  • гарантовано передати показання лічильника;
  • безпечно та просто сплатити за газ і його доставку;
  • першими завантажити рахунки;
  • відстежувати власне споживання та витрати.

Зараз в Кривому Розі понад 90 тисяч домогосподарств користуються перевагами єдиного онлайн-сервісу 104.ua.

 

Довідка. Основною сферою діяльності АТ «Криворіжгаз» є розподіл природного газу. На сьогоднішній день рівень газифікації міста становить 98%. Природний газ отримують близько 290 000 сімей і 756 підприємств, установ і організацій. Найбільшими споживачами є підприємства гірничо-металургійного комплексу: АрселорМіттал Кривий Ріг, підприємства групи Метінвест, Євраз СУХА БАЛКА. АТ «Криворіжгаз» входить до реєстру великих платників податків у Дніпропетровській області та щорічно платить до бюджетів різних рівнів понад 51 млн. гривень.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА