09:52 11.06.2020

Більше 1600 заявок виконано аварійниками "Криворіжгазу" з початку карантину

2 хв читати

   У період карантину бригади аварійників здійснили 1650 виїздів на виклики споживачів. Щодня диспетчери отримують близько 160 дзвінків. За статистикою велика частина викликів пов'язана з підозрою на витоки газу на внутрішньобудинкових мережах.

   Щодня 8 аварійних бригад працюють для споживачів природного газу Кривого Рогу і Криворізького району. Зараз, в період карантину, багато людей знаходиться вдома, в зв'язку з цим навантаження на газові мережі постійно зростає і вимагає підвищеної уваги.

   "8 аварійні бригади АДС чергують цілодобово, оперативно виїжджають на виклики, ліквідують аварійні ситуації, щоб забезпечити безпечну та безперебійну доставку газу", - розповідає директор технічний АТ "Криворіжгаз" Анатолій Пономаренко.

   Крім того особлива увага приділяється індивідуальному захисту. Фахівці аварійних бригад, які постійно контактують зі споживачами, повністю забезпечені захисними костюмами, захисними масками, одноразовими рукавичками, а також антисептиками. Щодня проводиться дезінфекція службового транспорту. Перед початком робочого дня і після закінчення зміни водії обов'язково обробляють спеціальними засобами інструмент і службові машини.

   Клієнти повинні знати, що працівники виїзної бригади максимально захищені, тому не слід перешкоджати газовикам виконувати їх роботу.

 

   Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА