14:53 11.08.2020

Кожен сьомий споживач Хмельниччини боргує  за доставку газу

3 хв читати
Кожен сьомий споживач Хмельниччини боргує  за доставку газу


Загальна сума неплатежів клієнтів-побутових споживачів АТ "Хмельницькгаз" сягнула 19 млн.грн. Ще 47 млн грн не сплатили газорозподільній компанії за доставку газу інші категорії споживачів газу. На 1 серпня кожен дев’ятий  споживач газу Хмельницької області  жодного разу з початку року  не розрахувався  за розподіл газу, а кожен сьомий подолянин  затримує оплату на 2-3 місяці. Несвоєчасні розрахунки не дають можливості газорозподільній компанії проводити першочергові роботи на газопроводах Хмельниччини для  безперебійної  доставки газу споживачам.
Станом на 1 серпня 2020 року клієнти АТ "Хмельницькгаз залишили без оплати 12 % рахунків за розподіл газу. В свою чергу, 47 млн. грн. разом з побутовим споживачами також боргують за розподіл (доставку природного газу) й  інші категорії споживачів.  До прикладу,  теплопостачальні підприємства не сплатили за надані послуги 17, 6  млн грн., бюджетні організації –225 тис. грн., інші суб’єкти господарювання – близько 10 млн.грн.  Відтак, аби гарантувати подальший безперебійний та безпечний розподіл, газорозподільна компанія звертається з великим проханням своєчасної та повної оплати наданих послуг до 20 числа місяця
"В першу чергу,  дякуємо нашим споживачам, які навіть в складних для всіх умовах пандемії, щомісяця вчасно, до 20 числа розраховуються за отримані послуги доставки, - інформує комерційний директор АТ "Хмельницькгаз" Олександр Надольний. – Водночас, просимо подолян не затримувати оплати рахунків за доставку,  адже саме ці  кошти – єдине джерело фінансування компанії. Сплату за доставку газу спрямовуємо на першочергові потреби: проведення ремонтів, придбання та заміну газорегулюючого обладнання, цілодобове функціонування екстреної служби 104, придбання та заміну лічильників, сплату податків ін.".
Наразі, саме літня тепла суха погода – найпродуктивніший  період для проведення газовиками усіх необхідних технічних робіт, що дає можливість саме в цей короткий термін  підготувати 18 тис.км газорозподільної  системи області до безперебійної роботи та багаторазового навантаження в опалювальний сезон.
В свою чергу, АТ "Хмельницькгаз" подбав про безпеку споживачів та віддавна запровадив близько десятка сучасних доступних та безпечних онлайн-сервісів для здійснення оплати рахунків за доставку з дому зі своїх гаджетів.
Тож сплатити за обраним клієнтом платіжним сервісом та найменшою комісією можна через:

За допомогою

  • Системи інтернет-платежів Portmone.com
  • Сервісу онлайн-платежів iPay.ua
  • Інтернет-послуг  "Ощад 24", "Приват 24" тощо.

Нагадаємо, що навіть у непростий для всіх період карантинних обмежень, АТ "Хмельницькгаз", як підприємство критичної інфраструктури, ні на мить не припиняло доставляти природний газ понад 400 тис. подолян. Відтак, аби гарантувати подальший безперебійний та безпечний розподіл, газорозподільна компанія звертається з великим проханням своєчасної та повної оплати наданих послуг до 20 числа місяця   

 Довідка:
АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області, окрім м.Шепетівки та Шепетівського району,  у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.
У 2019 АТ "Хмельницькгаз" доставила понад 400 тис. своїх клієнтів біля 600  млн куб.м газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА