15:18 26.08.2020

Більше  45% споживачів газу Хмельниччини контролюють рахунки за доставку газу через "особистий кабінет" на сайті 104.ua

2 хв читати
Більше  45% споживачів газу Хмельниччини контролюють рахунки за доставку газу через "особистий кабінет" на сайті 104.ua

180 тисяч подолян користуються "особистим кабінетом" на сайті 104.ua. З початку року 50 тис. клієнтів АТ "Хмельницькгазу" приєднались до сервісу та сплачують за доставку газу, вносять показання,  а також контролюють рахунок за допомогою єдиного сервісу для споживачів газу 104.ua. 

Уже чотири роки поспіль для клієнтів АТ "Хмельницькгаз" працює єдиний сервіс для споживачів газу 104.ua. Регіональною газовою компанією розроблено та запроваджено для споживачів газу близько десятка онлайн-сервісів: мобільні додатки, СМС-інформування, вайбер та телеграм-боти тощо. Однак, найзатребуванішим та найінформативнішим залишається "особистий кабінет" на сайті 104.ua.

"Карантинні обмеження ще більше спонукали споживачів користуватися нашими дистанційними сервісами, які є безпечними та  доступними для всіх вікових категорій, - зауважує керівник управління клієнтського сервісу АТ "Хмельницькгаз" Юлія Стрілець. – Тому наші клієнти навіть у віддалених селах, при наявності Інтернету, успішно користуються  "особистим  кабінетом" на сайті 104.ua . Адже не потрібно їхати в район, чекати паперової квитанції  чи телефонувати у Контакт-центр, тому що Особистий кабінет – завжди під рукою у постійному доступі з усією необхідною інформацією".

Відтак, "особистий кабінет" дає споживачам сучасну можливість як дистанційно керувати рахунком за доставку газу, так і зберегти життя та здоров’я в умовах covid-19.  

Довідка:
АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області, окрім м.Шепетівки та Шепетівського району,  у співпраці з брендом РГК.
Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.
У 2019 АТ "Хмельницькгаз" доставило до  понад 400 тис. своїх клієнтів біля 600  млн куб.м газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА