16:15 01.09.2020

У 2020 році, попри карантин, АТ "Закарпатгаз" збільшив кількість працевлаштованих кандидатів

2 хв читати
У 2020 році, попри карантин, АТ "Закарпатгаз" збільшив кількість працевлаштованих кандидатів

За перші два квартали 2020 року 120 закарпатців отримали роботу у АТ "Закарпатгаз". Це на 27 працевлаштованих кандидатів більше, аніж у аналогічному періоді минулого року. Нещодавно один із відомих порталів для пошуку роботи в Україні відзначив товариство подякою "За вагомий внесок у розвиток ринку праці".

"На початку 2020 року наше підприємство запропонувало 250 актуальних вакансій. Станом на сьогодні, ми запрошуємо слюсарів, зварювальників, контролерів. Якщо людина дійсно хоче себе реалізувати, то ми надаємо таку можливість", — розповіла начальник управління з персоналу АТ "Закарпатгаз" Оксана Краснощок.

В той же час АТ "Закарпатгаз" — стабільне підприємство. Тут люди працюють десятками років і навіть цілими династіями. Наприклад, Ганна Купровська працює в Закарпатгазі уже 38 років.  І весь цей час — у службі підземних газопроводів.

 "Мені було 22 роки, коли я прийшла працювати у "Закарпатгаз" за направленням технікуму у Львові. Я — майстер, при аварійних випадках координую роботи з їх ліквідації. У мене в підпорядкуванні в середньому 6 осіб. За ці роки були пропозиції перейти на іншу роботу, але я жодного разу не погодилася. Для мене важлива стабільність, і Закарпатгаз дає її", — зазначила Ганна Петрівна.

Нині АТ "Закарпатгаз" — роботодавець, який забезпечує стабільною роботою понад 1000 осіб. Здебільшого, це фахівці технічних спеціальностей. З питань працевлаштування в АТ "Закарпатгаз" необхідно звертатися за номером: 067-817-85-23. Найбільша потреба підприємства, зважаючи на специфіку роботи, у працівниках спеціальностей, пов’язаних з експлуатацією газових мереж.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА