15:00 11.11.2020

У 2020 році у Кривому Розі обстежені майже 2500 км газопроводів

1 хв читати
У 2020 році у Кривому Розі обстежені майже 2500 км газопроводів

У 2020 році фахівцями компанії комплексним приладовим методом обстежено 2465 км газових мереж Кривого Рогу і Криворізького району. В ході повного технічного обстеження було виявлено майже 10 км газопроводів, які підлягають капітальному ремонту.

На 2465 км газопроводів проведено повне технічне обстеження. В результаті виявлено 94 витоки газу на підземних газопроводах, з них 60 витоків на розподільних газопроводах.

"Оскільки газорозподільну систему прокладали ще в 60-70-х роках, кількість газопроводів, які потребують ремонту, щорічно зростає, тому, АТ "Криворіжгаз" продовжує модернізацію мереж для безперебійної та безаварійної роботи системи газопостачання Кривого Рогу", - зазначив директор технічний АТ "Криворіжгаз" Борис Рибка.

Так в 2020 році виконано реконструкцію 3 км газопроводів на суму майже 1 млн. грн. Модернізація газорозподільної мережі Кривого Рогу і Криворізького району є пріоритетним напрямком інвестицій.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА