16:12 30.11.2020

В зимовий період кількість викликів на АДС зростає вдвічі - Івано-Франківськгаз

1 хв читати
В зимовий період кількість викликів на АДС зростає вдвічі - Івано-Франківськгаз

Восени кількість викликів на "104" зросла  на 30%. З початку року аварійно-диспетчерська служба "Івано-Франківськгазу"  опрацювала 20 тис. звернень. Якщо влітку за день надходить до 60 звернень, то зараз – 90. І ця цифра зростає. Як свідчить статистика минулого року, при мінусовій температурі екстрена служба опрацьовує близько 140 викликів на день.

 Головна причина різкого зростання кількості викликів –   самовільне встановлення споживачами газових приладів для обігріву приміщень, втручанням в конструкцію системи газопостачання та газових приладів, а також їх неналежний технічний стан.

Щоб вчасно відреагувати на виклик та не допустити надзвичайно ситуації, цілодобово працює 30 бригад "104". Це 384 працівники: майстри, слюсарі, водії та диспетчери. Цього року вони опрацювали 20 тис. викликів і подолали 344 тис. км. Адже щоб доїхати в населений пункт сільської місцевості, бригаді "104" інколи потрібно проїхати десятки кілометрів.

 "Просимо споживачів, які повідомляють про запах газу у помешканні, правдиво надавати інформацію диспетчеру: чи є вдома хворі. Наша бригада, незалежно від відповіді споживача, обов’язково приїде. Але якщо в помешканні є хворий, після виклику одразу проведе дезінфекцію захисних костюмів та спецавтомобіля з  обладнанням", - каже начальник АДС "Івано-Франківськгазу" Сергій Прокопенко.

 До речі, щоб не допустити інфікування працівників та споживачів, екстерна служба  "Івано-Франківськгазу"  щоденно проводить дезінфекцію 30 спецавтомобілів АДС зсередини та зовні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА