13:47 11.02.2021

У 2020 році "Хмельницькгаз"  замінив близько 1800 об’єктів газорегулюючого обладнання

1 хв читати
У 2020 році "Хмельницькгаз"  замінив близько 1800 об’єктів газорегулюючого обладнання

Впродовж 2020 року "Хмельницькгаз" замінив більше1700 будинкових регуляторів тиску та 30 зношених газорегуляторних пунктів на сучасні  виробництва  RGC Production. На заміну застарілого обладнання було направлено 8 млн.грн.

 

Найбільшу кількість устаткування замінили у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, а також Білогірському, Городоцькому  та Дунаєвецькому районах.

 

Цього року компанія проінвестує в модернізацію газорозподільної системи області понад 35 млн. грн. Інвестпрограмою "Хмельницькгазу" передбачена заміна більш як 12 км зношених сталевих газогонів на поліетиленові, встановлення 70 сучасних ШГРП  виробництва RGC Production та заміна 4 тис.будинкових регуляторів тиску.  Тож  кошти, що сплачуються споживачами за розподіл газу, інвестуються у забезпечення безперебійної та стабільної доставки газу.  

 

Довідка:

АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області (окрім м.Шепетівки та Шепетівського району) у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 19 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис.км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.У 2020 році АТ "Хмельницькгаз" доставило до понад 410 тис. своїх клієнтів біля 600 млн.куб.м.газу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА