17:40 22.02.2021

Кожен восьмий клієнт "Хмельницькгазу" боржник

2 хв читати
Кожен восьмий клієнт "Хмельницькгазу" боржник

У лютому заборгованість жителів Хмельницької області за доставку газу сягнула 66 млн.грн. Газорозподільна компанія передала справи понад двох тисяч боржників до суду. Найбільше таких клієнтів у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Старокостянтинові.

Компанія готова піти назустріч клієнтам, які не мають змоги розрахуватися вчасно за транспортування газу і звертаються до 104 uа Клієнтського простору із заявою на реструктуризацію боргу. В іншому випадку, на боржників чекає судове засідання і, у разі несплати, відключення від послуг газопостачання.

"Компанія змушена іти до суду, аби клієнти розрахувалися за транспортування спожитого газу. Для них накопичений борг – це втрата права на субсидію. Для підприємства – додаткове фінансове навантаження у опалювальний період. Цікавою обставиною є те, що після отримання судової повістки – більше 70 % боржників одразу розраховуються" - зазначив комерційний директор АТ "Хмельницькгаз" Олександр Надольний.

АТ "Хмельницькгаз" дякує усім сумлінним споживачам за вчасний розрахунок. У  2020 році компанія здійснила доставку близько 600 млн.куб.м. газу клієнтам регіону (окрім м. Шепетівки та Шепетівського району).

Вчасно оплачувати послугу за транспортування газу можна он-лайн, скориставшись ресурсами:

 

Довідка:

АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області (окрім м.Шепетівки та Шепетівського району) у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис.км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.У 2020 році АТ "Хмельницькгаз" доставило до понад 410 тис. своїх клієнтів біля 600 млн.куб.м.газу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА