08:35 09.03.2021

АТ "Криворіжгаз" виконує експертне підключення газу

2 хв читати
АТ "Криворіжгаз" виконує експертне підключення газу

АТ "Криворіжгаз" надає послуги з приєднання до газорозподільних мереж нових споживачів. Компанія пропонує клієнтам скористатись унікальною послугою комплексного приєднання "під ключ".

 

Послуга передбачає синхронне виконання всіх робіт: проектування, зовнішнє і внутрішнє підключення, експертний супровід, індивідуальний підбір і встановлення газового обладнання, гарантійне і технічне обслуговування.

 

"Криворіжгаз" надійний партнер з газифікації об’єктів будь-якої складності. Наші фахівці є експертами на ринку у здійсненні стандартного і нестандартного підключення. Ми працюємо виключно з сертифікованими матеріалами, застосовуючи новітні технології під час монтажно-будівельних робіт. Виконуємо комплексне приєднання, яке має низку індивідуальних переваг, зокрема дозволяє клієнту заощадити час і кошти", - зазначив директор з капітального будівництва АТ "Криворіжгаз" Михайло Жих.

 

Щоб підключитися до газових мереж, необхідно звернутися в центр "Клієнтський простір 104.ua". На місці клієнт оформляє заявку на виконання робіт та у супроводі персонального менеджера заповнює необхідний пакет документів. Далі фахівець стежить за виконанням робіт та про все інформує замовника безпосередньо до здачі технічної документації в архів. Допомагає у підборі енергоефективного обладнання та консультює з питань проектування, підключення обладнання та  оформлення сервісного обслуговування.

 

"Природний газ залишається найбільш ефективним джерелом енергії для всіх категорій споживачів. А вартість газу в енергетичних одиницях удвічі менша, ніж електроенергії. Крім того сучасне газове обладнання має високий коефіцієнт корисної дії та компактні розміри", - зауважив директор з капітального будівництва АТ "Криворіжгаз" Михайло Жих.

 

Процедура приєднання доступна всім жителям Кривого Рогу та Криворізького району. У всіх центрах "Клієнтський простір 104.ua" є менеджери по роботі з клієнтами, які приймають заяви і займаються оформленням документів на отримання даної послуги.

 

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА