17:21 10.03.2021

Який букет квітів подарувати дівчині?

4 хв читати
Який букет квітів подарувати дівчині?

Є безліч способів виразити свої почуття. Звичайно, зізнатися в любові і прихильності найпростіше за все словами, але можна поступити оригінальніше і висловити свої емоції букетом красивих квітів. Всі сорти квітів мають свою унікальну символіку, тому, перш ніж замовити букет квітів, добре було б ознайомитися з базовими аспектами мови рослин. Адже навіть ті ж троянди (flowers.ua/ua/rozy) різних відтінків будуть нести в собі зовсім різний зміст. Фахівці Національної флористичної служби Flowers.ua, яка займається доставкою квітів і подарунків, підготували для читачів нашого інформаційного агентства кілька порад, за допомогою яких ви зможете швидко визначитися, які вибрати квіти коханій дівчині.

Квіткова символіка

Букет троянд - це вічна класика, а червоні троянди - це найпопулярніший символ пристрасті та кохання. Квіткову композицію з червоних троянд можна сміливо дарувати, коли ви не маєте сумніву в своїх почуттях по відношенню до своєї обраниці. Взагалі ж троянди будь-яких відтінків вважаються уособленням прихильності і сімейного благополуччя. Купити троянди з бутонами кремового, рожевого і білого кольорів можна також сестрі, близькій подрузі, мамі або бабусі.

Жасмін досить часто не беруть до уваги, і дуже даремно. Ця квітка є символом любові у східних країнах. Букетами з жасміном часто декорують спальню, щоб наповнити кімнату чуттєвістю, ніжністю та розкішшю. П'янкий солодкуватий аромат жасміну стає ще більш насиченим після заходу сонця.

Жоржини - це символи вірності і відданості. Цей сорт квітів прийнято вважати не таким сентиментальним, як троянди, жасмін або тюльпани. Жоржини означають серйозні і усвідомлені емоції. Якщо ви одружені вже кілька років і хочете зробити приємний подарунок своїй обраниці, подаруйте їй букет з жоржинами.

Орхідеї - витончений сорт квітів. Їх тонкий шарм і неймовірна краса підкреслюють індивідуальність і чуйність дівочої натури. До речі орхідеї дуже добре виглядають в поєднанні з червоними трояндами. Такий благородний букет точно розтопить серце будь-якої леді.

Іриси - ніжні весняні квіти, які символізують партнерство і надійність. Ще одні улюблені весняні квіти - це тюльпани (flowers.ua/ua/tulips). Червоні тюльпани, які символізують симпатію, стануть прекрасним вибором для романтичного побачення. А ось білі, рожеві та жовті (або різнокольоровий мікс) можна презентувати рідним людям і колегам по роботі.

Не нехтуйте польовими квітами. Усі дівчата обожнюють сонячні ромашки. Ці милі квіти уособлюють ніжні, романтичні почуття і завжди здатні підняти настрій.

 Даруйте тільки свіжі квіти

Абсолютно не важливо, яким квітам ви віддасте перевагу, головне, щоб рослини були свіжими. Існує повір'я, що букет, подарований з любов'ю, простоїть у вазі довше. І тут є зерно істини. Адже для коханих і дорогих людей ми вибираємо тільки найкраще. А найкраще потрібно купувати у професіоналів. Flowers.ua пропонує своїм клієнтам тільки найсвіжіші квіти. Всі рослини закуповуються виключно в день доставки. Закупівлі здійснюються у надійних і перевірених постачальників. Флористи компанії грамотно компонують квіти в букети та композиції і відправляють їх на зберігання в холодильні камери. Саме з цих камер кур'єри забирають замовлення і розвозять за вказаними адресами. Доставка квітів від Flowers.ua - це швидко, якісно і завжди вчасно.

Чим можна доповнити букет квітів

Дарувати квіти з подарунками - це дуже вдале рішення. Тим більше, що вибрати дійсно є з чого. З квітковими композиціями прекрасно компонуються плюшеві ведмедики або інші іграшки, оберемки яскравих повітряних кульок, цукерки та інші солодощі, кошики з фруктами, делікатесами і напоями. І, звичайно ж, не забудьте про романтичне послання. Це може бути як гарна листівка з теплими словами, так і скляна декорована пляшка із запискою всередині. Можна вчинити ще оригінальніше і замовити пляшку з декількома маленькими листівочками, написати на кожній з них свої побажання або просто нагадати про приємні моменти, проведені разом.

Цілодобова підтримка

Менеджери Flowers.ua знаходяться на зв'язку цілодобово, 365 днів на рік, у вихідні та святкові дні. Коли б ви не оформили замовлення, зворотний зв'язок не змусить себе довго чекати. Для ще більшої зручності є можливість завантажити безкоштовний додаток для смартфона, за допомогою якого оформляти замовлення ще простіше, безпечніше і швидше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА