14:44 25.03.2021

В 104.ua Клієнтських просторах можна придбати газове обладнання

2 хв читати
В 104.ua Клієнтських просторах можна придбати газове обладнання

З початку року клієнти АТ "Хмельницькгаз" придбали більше  200 одиниць сертифікованого  газового обладнання у 104.ua Клієнтських просторах. Така послуга стала доступна з початку року. Окрім газового обладнання провідних світових та вітчизняних  виробників, клієнти АТ "Хмельницткгаз" можуть придбати ліцензовані сигналізатори та лічильники газу.

Нова послуга доступна для всіх, хто планує встановити чи оновити газове обладнання. Відтепер у виборі  допомагають професійні менеджери 104.ua Клієнтських просторів, що працюють як в Хмельницькому, так і у кожному районному центрі області. Фахівці  допоможуть здійснити точний підбір газових приладів згідно потреб клієнта та  проекту газифікації.

"Ми подбали про зручність  клієнтів та поєднали всі необхідні послуги в єдиному місці -  104.ua Клієнтському просторі споживачів газу, - говорить директор з капітального будівництва АТ "Хмельницькгаз" Валерій Лужанінов.  - Тепер за  допомогою  персонального менеджера можна придбати весь комплект газових приладів, а також сигналізатор, лічильник та смарт-модем".

Також клієнти можуть замовити  послугу з приєднання до газових мереж або ж заміну застарілих приладів в 104.ua Клієнтський простір. Всі організаційні процеси супроводжують кваліфіковані персональні менеджери, проектанти та інженери.  Крім того,  при покупці  котла обов’язково має бути договір на його техобслуговування, послуги з якого надають  в комплексі фахівці "Хмельницькгазу".

 Довідка:

АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області (окрім м.Шепетівки та Шепетівського району) у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис.км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА