09:53 23.06.2021

"Криворіжгаз" провів контрольну звірку показань лічильників у 15 тис. клієнтів

2 хв читати
"Криворіжгаз" провів контрольну звірку показань лічильників у 15 тис. клієнтів

Газорозподільна компанія АТ "Криворіжгаз" з травня 2021 року проводить інвентаризацію показань вузлів обліку газу, використовуючи мобільний додаток "104.ua Контролери". Станом на 1 червня, контролери провели контрольну звірку показань лічильників 14 250 клієнтів.

Інвентаризація проводиться для того, щоб привести у відповідність фактичні показання обліку газу до нарахувань. Неточності могли виникнути через несвоєчасно передані дані споживачами. Контрольна фотофіксація дозволяє уникнути будь-яких розбіжностей, дані в онлайн режимі оновлюються на особовому рахунку та в Особистому кабінеті клієнта.

"Завдяки новому додатку "104.ua Контролери" нам вдалося спростити процес контрольної звірки показань лічильників газу. У додатку контролер фіксує не тільки показання приладу обліку, а й його технічний стан, що дозволяє уникнути будь-яких неточностей. Дані автоматично передаються в систему, а звірка займає всього кілька хвилин", - пояснює начальник відділу інспектування АТ "Криворіжгаз" Тетяна Шеховцова.

Візит контролера, в умовах діючого карантину, абсолютно безпечний для споживача. Всі контролери забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту, а також перед початком робочого дня, проходять медичний огляд і температурний скринінг.

Впровадження програми "104.ua Контролери" підвищило якість клієнтського обслуговування і модернізувало стандарти роботи контролерів.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА