09:48 21.07.2021

Криворіжгаз обстежив 1600 км газових мереж

2 хв читати
Криворіжгаз обстежив 1600 км газових мереж

У 2021 році фахівці АТ "Криворіжгаз" обстежать майже 3000 км підземних газопроводів комплексним приладовим методом. Основна мета проведення таких робіт - виявлення витоків газу та їх ліквідація. Роботи передбачають виявлення осі газопроводу, глибину його залягання, перевірку ізоляційного покриття на пошкодження.

Вже проведена перевірка 1100 км підземних газових мереж Кривого Рогу і Криворізького району та 484 км надземних. Під час повного технічного обстеження було виявлено 83 витоки газу на підземних газопроводах, з них 64 витоки на розподільчих газопроводах.

Для діагностики газопроводів, служба комплексного приладового обстеження АТ "Криворіжгаз" використовує високочутливі газоаналізатори і апарати визначення місця розташування підземних комунікацій.

"Оскільки газотранспортну систему прокладали ще в 60-70-х роках, кількість газопроводів, які потребують ремонту, щорічно зростає, тому, АТ "Криворіжгаз" продовжує модернізацію мереж для безперебійної та безаварійної роботи системи газопостачання Кривого Рогу і Криворізького району", - зазначив технічний директор АТ "Криворіжгаз" Борис Рибка.

Модернізація газотранспортної мережі Кривого Рогу і Криворізького району є пріоритетним напрямком інвестицій. Так, в 2021 році, АТ "Криворіжгаз" замінить 8 ГРП і 15 ШГРП, 15 станцій катодного захисту мереж від корозії, 951 будинок отримає нові КБРТ.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА