17:37 03.08.2021

"Хмельницькгаз" встановив 21 ШГРП RGC Production

2 хв читати
"Хмельницькгаз" встановив 21 ШГРП RGC Production

У першому півріччі 2021 року "Хмельницькгаз" встановив 21 новий газорегуляторний пункт шафового типу (ШГРП). Сучасне інноваційне обладнання Львівського заводу-виробника RGC Production було встановлене на заміну замортизованим спрацьованим пунктам, що вичерпали термін експлуатації з 1956 року.

Відповідно до Плану розвитку газорозподільної компанії, найбільше ШГРП замінено у містах Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, а також Старосинявському, Полонському та Городоцькому районах, які були газифіковані у 60х роках ХХ століття. Нові ШГРП дозволять здійснювати безперебійну та безпечну доставку блакитного палива до близько 30 тис. клієнтів компанії.

"За півтора року для модернізації зношеної газорозподільної системи області встановлено 103 нових сучасних  ШГРП RGC Production, - зазначив технічний директор АТ "Хмельницькгаз" Дмитро Дідич. – У планах – до кінця року змонтувати ще 85 об’єктів, аби споживачі не мали перебоїв з доставкою блакитного палива".

Вартість обладнання з проведенням комплексу монтажних робіт складає близько 5 млн. грн. Відповідно до чинного законодавства, дані  роботи фінансуються з тарифу на розподіл газу. Тому вчасна оплата споживачами послуг доставки газу забезпечує вчасне проведення редизайну газових мереж. 

ШГРП RGC Production мають багатоступеневий захист, мінімізують витоки газу та аварійні ситуаціі, а також доступні та зручні в обслуговуванні.  Крім того, забезпечують коректну та безпечну роботу газових приладів, що розраховані на споживання природного газу низького тиску. Фільтри шафового газорегуляторного пункту очищують блакитне паливо перед подачею енергоносія  споживачам.  

  Довідка: АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області (окрім м. Шепетівки та Шепетівського району) у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис.км газопроводів та понад 8 млн споживачів газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА