09:36 27.10.2021

У 2021 році в Кривому Розі обстежено майже 2,5 тис км газопроводів

2 хв читати
У 2021 році в Кривому Розі обстежено майже 2,5 тис км газопроводів

У 2021 році спеціалістами компанії комплексним приладовим методом обстежено 2441 км газових мереж Кривого Рогу та Криворізького району. Основна мета проведення таких робіт – виявлення витоків газу та їх ліквідація. Роботи передбачають виявлення осі газопроводу, глибину його залягання, перевірку ізоляційного покриття на ушкодження.

Здійснено перевірку 1713 км підземних газових мереж Кривого Рогу та Криворізького району та 728 км надземних. Під час повного технічного обстеження виявлено 150 витоків газу на підземних газопроводах, з них 78 витоків на розподільних газопроводах.

Для діагностики газопроводів служба комплексного приладового обстеження АТ "Криворіжгаз" використовує високочутливі газоаналізатори та апарати пошуку підземних комунікацій.

"Оскільки газорозподільні мережі прокладали ще в 60-70-х роках, кількість газопроводів, що потребують ремонту, щороку зростає, тому АТ "Криворіжгаз" продовжує модернізацію мереж для безперебійної та безаварійної роботи системи газопостачання Кривого Рогу та Криворізького району", - зазначив технічний АТ "Криворіжгаз" Борис Рибка.

Модернізація газорозподільних мереж Кривого Рогу та Криворізького району є пріоритетним напрямом інвестицій. Так, у 2021 році, АТ "Криворіжгаз" замінило 12 ГРП та 12 ШГРП, 15 станцій катодного захисту мереж від корозії, 688 будинків отримали нові КБРТ.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА