16:54 20.08.2021

"Закарпатгаз" провів контрольну звірку показань лічильників у майже 170 тисяч клієнтів

1 хв читати
"Закарпатгаз" провів контрольну звірку показань лічильників у майже 170 тисяч клієнтів

За 7 місяців поточного року контролери АТ "Закарпатгаз" провели контрольну звірку показань лічильників у майже 170 тисяч клієнтів. У своїй роботі вони використовують мобільний додаток "104.ua Контролери".

Інвентаризація показань вузлів обліку газу, як повідомляє пресслужба компанії, проводиться з фотофіксацією. Контрольна фотофіксація дозволяє уникнути будь-яких розбіжностей. У деяких споживачів неточності могли виникнути через несвоєчасно передані дані. Тому, аби привести у відповідність фактичні показання обліку газу до нарахувань, й проводиться інвентаризація.

"Відповідно до вимог Кодексу газорозподільних систем, наше підприємство зобов'язане один раз на шість місяців здійснювати на об’єкті споживача контрольне зняття показань лічильника. Це швидко і без похибок, адже, завдяки сучасному мобільному додатку дані у ті ж хвилини заносяться в клієнтську базу компанії», — пояснив начальник відділу інспектування АТ "Закарпатгаз" Олександр Кіндяк.

Новий додаток, який використовують у щоденній роботі контролери, фіксує не тільки показання лічильника, але і його технічний стан.

Станом на початок серпня, контрольна звірка показників лічильників газовиками триває. Для усунення розбіжностей АТ "Закарпатгаз" закликає споживачів передавати показання відповідно до обсягу фактично спожитого газу. Робити це слід щомісяця з 1 по 5 число", — йдеться в повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА