16:55 20.12.2021

АТ "Дніпропетровськгаз": понад 700 клієнтів замовили реконструкцію системи газопостачання

2 хв читати
АТ "Дніпропетровськгаз": понад 700 клієнтів замовили реконструкцію системи газопостачання

За 2021 рік спеціалісти АТ "Дніпропетровськгаз" виконали понад 700 робіт із реконструкції мереж газопостачання. Замовниками послуги стали як фізичні, так і юридичні особи. Найбільше звернень було напередодні опалювального сезону.

Найчастіше йшлося про заміну застарілого газового обладнання на нове та енергоефективне, зміну його місця розташування, встановлення сучасних вимірювальних приладів та заміну вузлів обліку газу.

"Фахівці АТ "Дніпропетровськгаз" мають не лише усі необхідні дозвільні документи, а й працюють із сучасним спеціалізованим обладнанням. Компанія надає комплексну послугу з реконструкції, що дозволяє значно заощадити час і кошти споживачів. Вартість послуги не фіксована та розраховується індивідуально для кожного клієнта згідно розробленої та погодженої проектно-кошторисної документації", – говорить директор із капітального будівництва АТ "Дніпропетровськгаз" Максим Бойко.

Реконструкція проводиться у кілька етапів та передбачає: підготовку технічних умов, виготовлення проектно-кошторисної документації, виконання будівельно-монтажних робіт (демонтаж/монтаж мережі), перевірку на міцність, герметичність новозбудованого газопроводу, прийом в експлуатацію і пуск газу.

Для замовлення цієї послуги необхідно звернутися до 104.ua Клієнтського простору із відповідною заявою. Персональні менеджери нададуть фахову консультацію з питання реконструкції, допоможуть індивідуально підібрати газове обладнання, а також можуть запропонувати пакетну заміну газового обладнання (опалювальних приладів та водонагрівачів): комплексна послуга 8500 передбачає проведення реконструкції та встановлення нового обладнання.

Послуга реконструкції системи газопостачання може включати в себе: зміну місця розташування газового обладнання (лічильника, котла, колонки тощо), внутрішніх газових мереж, заміну газових приладів чи встановлення додаткових. Самовільно втручатися у газові мережі категорично заборонено. Здійснювати реконструкцію повинні виключно спеціалісти, у яких є дозвіл на виконання газонебезпечних робіт.

 

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн споживачів газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА