16:00 18.01.2022

За рік роботи завод RGC Production у Дніпрі  виготовив майже 800 ШГРП

2 хв читати
За рік роботи завод RGC Production у Дніпрі  виготовив майже 800 ШГРП

У перший рік роботи новітнього заводу RGC Production у Дніпрі об’єми випуску склали майже 800 одиниць промислової великогабаритної продукції (ШГРП, ВОГ) та майже 5 тис одиниць побутової малогабаритної продукції (мембранні ВОГ та ШГРПВ).

Нині на виробництві працевлаштовано більше 130 людей. Лінійка продукції передбачає випуск шафових газорегуляторних пунктів, вузлів обліку газу, фільтрів газових. Дана продукція забезпечує безперервне та безпечне газопостачання на житлових та промислових комплексах Дніпра та інших регіонів України.

"Обладнання, виготовлене на заводі RGC Production, сертифіковане та відповідає всім міжнародним стандартом якості. На кожному етапі здійснюється виробничо-технічний контроль виготовленої продукції, щоб споживачі блакитного палива були забезпечені стабільним та безпечним газопостачанням. Крім того, робота заводу у Дніпрі екологічна – тут встановлене спеціальне обладнання, завдяки якому викиди в атмосферу зведені до нуля", – зазначив директор заводу Дмитро Рубель.

Заводи RGC Production — це безсумнівний лідер виробництва якісного обладнання для газорозподільних систем в Україні. Нині функціонують три заводи RGC Production: у Львові, Дніпрі та Вінниці. РГК активно збільшує об’єми виробництва якісного вітчизняного обладнання та продовжує модернізувати газорозподільні системи сучасними елементами власного виробництва.

 

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн споживачів газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА