11:49 17.02.2022

За рік роботи РГК "Освітнього простору" на базі Дніпропетровськгазу пройшли навчання понад 3 тис. спеціалістів

2 хв читати
За рік роботи РГК "Освітнього простору" на базі Дніпропетровськгазу пройшли навчання понад 3 тис. спеціалістів

Рік тому АТ "Дніпропетровськгаз" відкрив четвертий в Україні "Освітній простір" під брендом РГК. Ця сучасна платформа була створена для професійного навчання та розвитку співробітників, підвищення їх кваліфікації.

За 12 місяців роботи "Освітнього простору" Дніпропетровськгазу було проведено 200 тренінгів з 38 тем. Дев’ять сертифікованих тренерів навчають фахівців усіх служб АДС, ЕХЗ, ГЕМ, зварювальників та груп ГРП/ШГРП компанї.

"Основним капіталом будь-якої компанії є люди, тому ми завжди були зацікавлені у висококваліфікованих спеціалістах. Завдяки функціонуванню "Освітнього простору" РГК, понад 3 тисячі працівників Дніпропетровськгазу та представників інших газорозподільних компаній отримали навчання у нас" - зазначив начальник управління з персоналу АТ "Дніпропетровськгаз" Анатолій Москвичов.

У РГК "Освітньому просторі" облаштовані теоретичний і практичний класи. У практичному класі зібрано понад 100 зразків сучасного обладнання виробництва RGC Production, яке використовується на газорозподільних мережах України, а також газове обладнання від світових виробників. Наприклад, зразки ШГРП, газові котли, лічильники тощо. Усі вони під’єднанні до комунікацій і є діючими, що особливо актуально - процес навчання максимально наближений до реальних умов.

Також під час навчання спеціалістів використовуються сучасні технології. Навчання з VR-тренажером для газовиків проходить так само, як у реальному ГРП: наявні всі вузли, деталі об'єкта та необхідні для роботи інструменти.

За рік у Освітньому просторі відбулося дві зустрічі-навчання з партнерами з Туреччини за участю спеціалістів газорозподільних компаній з Кривого Рогу, Запоріжжя та Миколаєва. Сторони обговорили алгоритми роботи із енергоефективним газовим обладнанням, турецькі тренери провели тренінг зі зварювання труб з поліетилену за допомогою фітингів, а також презентували газові котли власного виробництва.

Довідка: РГК - технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА