15:34 06.12.2013

Перший віце-президент "Металіста" залишає клуб

2 хв читати

Перший віце-президент ФК "Металіст" Костянтин Пивоваров залишає клуб.

"Хочу повідомити, що припиняю свою діяльність на посаді першого віце-президента футбольного клубу "Металіст". На жаль, в якийсь момент виявилось, що у нас немає спільного розуміння з президентом клубу (бізнесменом Сергієм Курченком - ІФ)", - написав він на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю.

"Досвід роботи в "Металісті" та спілкування з чудовим колективом і футболістами залишиться зі мною у вигляді найтепліших, корисних і важливих спогадів на довгі роки. Я намагався у своїй роботі бути щирим із колективом клубу та вболівальниками, намагався зробити процеси в клубі максимально прозорими і зрозумілими для футбольної громадськості, намагався зробити свій скромний внесок у розвиток у Харкові та в цілому в Україні цивілізованого європейського футболу", - зазначив К.Пивоваров.

"Я дуже вдячний усьому колективу клубу, спортивному директору, головному тренеру й особливо уболівальникам за те, як ми разом намагалися добитися для "Металіста" нових висот, нових перемог і досягнень. І щось у нас, я вважаю, вийшло. "Металіст" залишиться в моєму серці назавжди. Хоча вболівати я, можливо, буду знову в Києві за Київ", - додав він.

К.Пивоварова було призначено першим віце-президентом "Металіста" у березні 2011 року. У 2010-2011 рр. був заступником міністра регіонального розвитку і будівництва України. До цього в різні роки працював технічним директором компанії "Графітцентр Ой" (Гельсінкі, Фінляндія), заступником директора із зовнішньоекономічних зв'язків та постачань Поліграфкомбінату "Україна" (Київ), головою правління ЗАТ "Київський завод світлочутливих матеріалів "Фотон" (Київ), головою правління ТОВ "Компанія з розвитку проектів "Сент Софія Хоумс" (Київ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА