15:02 30.01.2014

Новим спортивним директором "Металісту" призначено данця Арнесена

2 хв читати
Новим спортивним директором "Металісту" призначено данця Арнесена

Футбольний клуб "Металіст" (Харків) призначив новим спортивним директором данця Франка Арнесена, який раніше працював на аналогічній посаді у "Тоттенхемі", "Челсі" і "Гамбурзі".

57-річний фахівець розпочне виконання своїх обов'язків з 1 лютого 2014 року. Контракт з ним підписано строком на 2,5 року, повідомляє в четвер прес-служба "Металіста".

"Президент клубу Сергій Курченко неодноразово заявляв про готовність посилити "Металіст" кадрами світового рівня і ми сподіваємося, що з приходом Франка Арнесена команда здобуде новий досвід і досягне високих результатів. Ми вдячні Євгену Краснікову за те, що він зробив для клубу, і шкодуємо, що у зв'язку з рішенням спортивного арбітражного суду Лозанни він має піти з посади спортивного директора", - прокоментував призначення першого віце-президент ФК "Металіст" Сергій Волик.

"Я радий, що приєднався до команди клубу "Металіст". Спасибі президентові Сергію Курченку за надану можливість. У нього дуже амбітні плани, і я впевнений, що за такого власника у клубу велике майбутнє. Головні цілі, які ми зараз окреслюємо перед собою - стати першими в Прем'єр-лізі України і гідно виступати в Лізі Чемпіонів. Я дуже радий можливості працювати з Мироном Маркевичем і впевнений, що разом ми прийдемо до нових перемог і досягнемо значних результатів", - у свою чергу зазначив новий спортивний директор харків'ян.

Ф.Арнесен - у минулому відомий футболіст, атакуючий півзахисник, гравець національної збірної Данії, "Аяксу", "Валенсії", "Андерлехту" і "ПСВ". Шестиразовий чемпіон Голландії, володар Кубка європейських чемпіонів 1988 року.

Після завершення кар'єри футболіста працював помічником відомого англійського тренера Боббі Робсона і директором клубу "ПСВ". Пізніше обіймав посаду спортивного директора у футбольних клубах "Тоттенхем", "Челсі" і "Гамбург".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА