14:05 27.07.2020

Канали "1+1 media" з 1 серпня перестануть бути доступні абонентам Lanet

1 хв читати
Канали "1+1 media" з 1 серпня перестануть бути доступні абонентам Lanet

Медіагрупа "1+1 media" з 1 серпня 2020 року припиняє співпрацю з провайдером Lanet (ТОВ "Мережа Ланет"), заявила медіагрупа.

У "1+1 media" наголошують, що Lanet 23 червня 2020 року був офіційно попереджений про дострокове припинення дії договору.

"На жаль, нам не вдалося дійти згоди з ТОВ "Мережа Ланет" щодо низки принципових моментів, що унеможливлює подальшу співпрацю", - стверджують у медіагрупі.

Згідно з заявою "1+1 media", з 1 серпня абонентам Lanet будуть недоступні такі канали: "1+1", "2+2", "ТЕТ", "Плюсплюс", "УНІАН ТБ", "Бігуді", FilmUA Drama, Bolt, Kvartal TV, Star Family, Star Cinema, "Kyc-Kyc" і "36,6".

"Просимо вибачення у наших постійних глядачів, які стали заручниками ситуації та залишилися без доступу до зазначених каналів, які дистриб’ютує група "1+1 media", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, "1+1 media" назвала заяву Lanet про тиск маніпулятивною.

Раніше Lanet звинуватив "1+1 media" в тиску на провайдерів, організованому з метою перешкодити діяльності невеликих незакодованих телеканалів.

Провайдер заявив, що вважає втручання "1+1 media" в його господарську діяльність неприйнятним і таким, що перешкоджає доброчесним відносинам з іншими гравцями ринку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА