21:38 28.05.2019

Данилюк заявляє, що з ситуаційної кімнати в АП зникли сервери з секретною інформацією

1 хв читати
Данилюк заявляє, що з ситуаційної кімнати в АП зникли сервери з секретною інформацією

Новопризначений секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Данилюк заявляє, що з ситуаційної кімнати в адміністрації президента зникли монітори, техніка і сервери з секретною інформацією.

На відеоролику, опублікованому на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у вівторок ввечері, Данилюк демонструє порожню кімнату з голими стінами, в якій залишилися тільки Державний прапор України і президентський штандарт.

"Це ситуаційна кімната адміністрації президента. Так нині вона виглядає. Ще місяць тому вона виглядала зовсім по-іншому - на всіх стінах висіли монітори, які були підключені до серверів, які знаходяться по той бік стіни ... Як бачите, все було знято під час зміни влади. Ось така вийшла цивілізована передача влади в Україні", - говорить Данилюк на відео.

Він нагадує, що під час нарад в ситуаційній кімнаті часто використовувалась інформація з секретних джерел, яка потрапляла в кімнату захищеними каналами зв'язку. За словами Данилюка, ця інформація повинна була зберігатися на серверах у сусідній кімнаті.

"Сервери знаходилися - саме знаходилися, тому що наразі їх там немає - в цій кімнаті. Як ви бачите, тут зараз порожньо. Сервери також були вивезені", - повідомив він, демонструючи порожні серверні стійки.

"Що сталося з серверами, на яких зберігалася секретна інформація?", - запитує секретар РНБО.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА