21:02 01.11.2013

Нацрада просить керівників ТРК 6 листопада о 12.05 з нагоди 70-річчя визволення Києва оголосити хвилину мовчання в ефірі

1 хв читати

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення просить керівництво телерадіоорганізацій висвітлити в ефірі урочистості з нагоди 70-ї річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників й оголосити 6 листопада о 12.05 хвилину мовчання.

"Національна рада просить керівників телерадіоорганізацій усіх форм власності належним чином висвітлити в ефірі своїх телерадіоорганізацій відзначення 70-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників та оголосити у зазначений час хвилину мовчання", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті Нацради.

Із таким проханням звернувся до керівництва телерадіоорганізацій голова Нацради Володимир Манжосов у відповідь на відповідне звернення голови Київської міськдержадміністрації Олександра Попова.

Як повідомлялося, о 12.05 6 листопада, в день 70-річчя визволення Києва від німецько-фашистських загарбників, у столиці оголосять хвилину мовчання, під час якої буде зупинено рух усього транспорту.

За словами О.Попова, КМДА провела відповідні переговори з парками таксомоторів, які підтримали цю пропозицію. Також до цього буде готовий громадський транспорт. Водночас приватні особи на автотранспорті зможуть приєднатися до акції, якщо у них виникне бажання. О.Попов запевнив, що ДАІ насильно не зупинятиме транспорт у цей момент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА