17:56 25.03.2014

У МВС схиляються до версії, що Сашко Білий сам себе застрелив

1 хв читати

Смертельного поранення в серце оголошеному раніше в розшук члену організованого злочинного угруповання (ОЗУ), координатору "Правого сектора" Олександру Музичку, відомому як Сашко Білий, було завдано з його власної зброї, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов.

"Утрьох викрутили пістолет, руки назад і наділи наручники, і лише потім побачили кров. Він був іще живий, і було викликано "швидку", - сказав він на прес-конференції в Києві у вівторок.

На уточнювальне запитання журналістів, чи означає це, що він сам себе застрелив, перший заступник міністра відповів: "Він вистрілив зі своєї зброї, з якої стріляв по співробітниках міліції. Одна куля пройшла навиліт, а друга потрапила в серце".

Раніше у вівторок В.Євдокимов повідомив, що О.Музичко був смертельно поранений під час затримання в ніч із 24 на 25 березня, оскільки відкрив вогонь у бік правоохоронців.

"Правий сектор" зажадав негайної відставки глави МВС Арсена Авакова й арешту всіх причетних до вбивства О.Музичка співробітників спецпідрозділу "Сокіл".

У відповідь А.Аваков заявив, що "Правий сектор" йому погрожує, але він "приймає виклик" і його позиція до тих, хто порушує громадський порядок, буде досить жорсткою.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА