17:42 11.04.2014

Начальник Рівненської ДАІ заявляє, що ні Сашко Білий, ні "Правий сектор" у нього грошей не вимагали

1 хв читати

Начальник Рівненської обласної Державтоінспекції спростовує інформацію, оприлюднену народним депутатом Геннадієм Москалем про те, що він начебто давав гроші координатору "Правого сектора" у західних областях України Олександру Музичку (Сашку Білому).

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування загибелі О.Музичка запросили начальника ДАІ Рівненської області Олександра Семенюка.

Відповідаючи на запитання членів комісії про те, чи відповідає дійсності інформація, оприлюднена депутатом Г.Москалем про те, що О.Семенюк давав гроші "Правому сектору", зокрема, $10 тис. "начебто на розвиток "Правого сектора", О.Семенюк сказав: "Я Олександру Музичку ніяких грошей не давав. Не знаю, звідки така інформація".

Він розповів, що знайомий був з О.Музичком, оскільки були "практично односельцями", проте не підтримував близьких стосунків із ним.

У коментарі журналістам О.Семенюк сказав: "Мене звинуватили, що я начебто платив $10 тис. Музичку й обіцяв надалі платити. Я прочитав про це в Інтернеті".

Він наголосив, що перш ніж висувати такі звинувачення, необхідно мати докази.

При цьому О.Семенюк додав, що не знає, звідки могла з'явитися така інформація, й чому саме його прізвище прозвучало в такому звинуваченні.

"Ніхто від мене нічого не вимагав", - сказав О.Семенюк, відповідаючи на запитання про те, чи вимагав "Правий сектор" якісь грошові кошти у нього.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА