17:36 31.05.2017

Стець подав у відставку

1 хв читати
Стець подав у відставку

У середу, 31 травня, міністр інформаційної політики України Юрій Стець передав заяву про відставку голові Верховної Ради України Андрію Парубію, повідомляється на сайті міністерства.

"Міністр мав розмову з керівництвом та членами уряду, яким повідомив про своє рішення. Причиною відставки є погіршення стану здоров'я. Жодних політичних чи інших мотивів не існує", – заявив держсекретар Мінінформполітики Артем Біденко, додавши, що наразі Ю.Стець перебуває на лікарняному.

В оприлюдненій інформації зазначається, що функції виконувача обов'язків міністра інформаційної політики на час перебування міністра в лікарні покладено на першого заступника міністра Еміне Джапарову.

Стець Юрій Ярославович (нар. 29 грудня 1975, Нагірянка, Тернопільська область, Українська РСР, СРСР) - український політик і журналіст. Міністр інформаційної політики України та член РНБО. Народний депутат України VI, VII і VIII скликань.

2 грудня 2014 р. – призначений міністром інформаційної політики України у другому уряді Арсенія Яценюка; того ж дня склав повноваження народного депутата. З 15 грудня 2014 р. – член РНБО.

8 грудня 2015 р. – подав у відставку з посади міністра інформполітики, однак, 4 лютого 2016 відкликав заяву. 14 квітня 2016 р. Верховна Рада України призначила новий склад Кабінету Міністрів України (уряд В.Гройсмана), у складі якого Ю.Стеця перепризначили на посаду міністра інформаційної політики України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА