11:18 30.06.2023

Полтавські медики отримали сучасний томограф

2 хв читати

ТОВ «Артек Медікал Груп» допомогло Полтавській обласній клінічній лікарні імені М.В. Скліфосовського із придбанням нового комп'ютерного томографа.На фейсбук-сторінці компанії зазначено, що  Апарат вже введено в експлуатацію, і він активно використовується в рамках діагностичних та лікувальних заходів для мешканців регіону, вимушених переселенців та поранених військовослужбовців.

Попри проблеми з логістикою та безпекою, пов’язані з військовими діями, завдяки співпраці з виробником за прямим контрактом «Артек Медікал Груп» вдалося організувати доставку, підготовку приміщення та монтаж нового апарату за лічені місяці. Компанія невідхильно дотрималася вимог тендерної документації та українського законодавства і в повному обсязі виконала свої обов’язки перед замовником.

Комп’ютерний томограф широкого профілю, переданий Полтавській обласній лікарні, здатний генерувати від 32 до 64 субміліметрових зрізів за один оберт з використанням технології IVR. Сканер призначений для швидкого та безпечного дослідження внутрішніх органів, серцево-судинної та нервової систем. Це робить проведення процедур, зазвичай доступних для проведення на спеціалізованій апаратурі, можливим в рамках рутинної діагностики й підвищує не тільки пропускну здатність томографа, але й рівень якості досліджень.

Також отримана полтавськими лікарями модель томографа передбачає максимальний захист від опромінення як для пацієнтів, так і для медичного персоналу, а керувати функціями апарату за потреби можливо з портативної робочої станції у вигляді планшета.

«Полтавщина постійно приймає евакуйованих людей, поранених захисників України, та вимушених переселенців. Ми раді, що нам вдалося задовольнити потребу лікарні імені Скліфосовського у сучасному та ефективному діагностичному обладнанні», – наголосила Наталя Курашко, директорка ТОВ «Артек Медікал Груп».

Довідково

ТОВ «Артек Медікал Груп» – один з лідерів у сфері постачання важкого діагностичного обладнання та єдина компанія, яка працює за прямим контрактом з виробником. До переліку медичного обладнання, на якому спеціалізується компанія, відносяться комп’ютерні томографи, магнітно-резонансні томографи, ангіографи, рентген-апарати, системи УЗД тощо. Кінцевими бенефіціарами ТОВ «Артек Медікал Груп» є Наталя Курашко і Руслан Стретович.

Джерело: Facebook-сторінка Artek Medical Group

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Переживіть будь-яку ситуацію з портативним касовим апаратом!

Досягли мети за 60 днів: 20 млн грн для ЗСУ зібрали за ініціативи Групи компаній DIM та БФ "Захист майбутнього"

Переваги радіочастотних процедур для обличчя та тіла

Безбарʼєрність та інклюзивність при відновленні країни: у Києві пройшов другий Український будівельний конгрес

Як подолати страх і діяти під час повітряної тривоги

"Украдене щастя" - прем’єра в Київському академічному театрі ляльок

Мистецький проект "Митці для Перемоги. Квітуча Україна": мистецтво здатне об'єднувати людей та надихати на боротьбу за світле майбутнє навіть у найтяжчі часи

Спільнота рідних військовослужбовців за чіткі терміни служби

Форум «Зерно. Свині. М’ясо-2024» відбудеться 12 червня

Бізнес-форум національної ідентичності «ЧАС ДІЯТИ.UA» в Києві об'єднав представників бізнесу та громад

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА