16:03 20.09.2023

COMINBANK визнано лідером рейтингу соціальної відповідальності серед українських банків

2 хв читати

18 вересня рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) оприлюднило дослідження банківської системи України за перше півріччя 2023 року.

Першу сходинку у рейтингу соціальної відповідальності серед українських банків з недержавною часткою посів АТ «КОМІНБАНК» (COMINBANK). Банк на постійній основі впродовж тривалого періоду приділяє увагу питанням соціальної відповідальності і є свідомим амбасадором корпоративного волонтерства. На думку агентства, однією з кращих соціальних ініціатив банку стала його концепція КСВ DOBROKOLO, значні зусилля якої зосереджені на підтримці українців під час війни.

Місія DOBROKOLO — розвиток корпоративної екосистеми добрих справ банку, де домінантою є регулярна благодійність, спрямована на допомогу співвітчизникам. «Добро всім, хто коло тебе» —  незмінне гасло КСВ банкірів.

Тетяна Путінцева, Голова Правління АТ «КОМІНБАНК»:

«З самого початку повномасштабного вторгнення російської нечисті ми постійно допомагаємо ЗСУ, щомісяця підтримуємо благодійним переказом військовий госпіталь. Наприкінці літа захисники, які перебувають там на лікуванні подякували банку за допомогу, а нашому британському акціонеру Стефану Полу Пінтеру герої передали український прапор з побажаннями і особистими підписами. Наші захисники неймовірні! Маємо за честь робити внесок у відновлення їх здоров’я  і добрими справами, і небайдужістю, і щирими молитвами».

Докладніше про дослідження — на сайті «Стандарт-Рейтинг»:

http://standard-rating.biz/rus/products_massmedia_bankivska-sistema-ukraini-prodovzhue-stavati-bilsh-likvidnoyu-ta-pributkovoyu/

Довідково

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМІНБАНК» (COMINBANK) — універсальний банк, зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року, свідоцтво про реєстрацію №219. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. За підсумками першого півріччя 2023 року АТ «КОМІНБАНК» входить до топ 30 банків з найбільшою адекватністю регулятивного капіталу.

За підсумками 1-го півріччя 2023 року від рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» (Україна) АТ «КОМІНБАНК» увійшов до топ 10 банків з найнадійнішими (привабливими) депозитами.

Власником істотної участі є Стефан Пол Пінтер — засновник та виконавчий директор приватної інвестиційно-банківської та керуючої компанії GML Capital LLP (Лондон, Велика Британія).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА