19:43 09.02.2024

Презентація книги Сергія Нагорянського  "Доброго здоров’я! Ми з "Охматдиту!" відбудеться у НЦ "Український Дім"

1 хв читати
Презентація книги Сергія Нагорянського  "Доброго здоров’я! Ми з "Охматдиту!" відбудеться у НЦ "Український Дім"

22 лютого 2024 року у Національному  центрі "Український Дім" відбудеться презентація книги Сергія Нагорянського  "Доброго здоров’я! Ми з "Охматдиту!".

Видання присвячене 130-річчю Національної дитячої  спеціалізованої лікарні МОЗ України "Охматдит".

Цей медичний заклад успадкував  історію та кращі традиції Київської безоплатної лікарні для чорноробів, яку створив видатний український підприємець  та меценат Нікола Терещенко.

Сьогодні НДСЛ "Охматдит" – багатопрофільна діагностично-лікувальна установа, яка надає висококваліфіковану спеціалізовану медичну допомогу дітям. Найбільша дитяча лікарня Україні.

Щороку тут консультують понад 270 тисяч пацієнтів, проводять 20 тисяч госпіталізацій та понад 10 тисяч операцій. В лікарні працює висококваліфікований медичний  персонал, успішно впроваджуються сучасні методи лікування. Триває оснащення новим медичним обладнанням.

НДСЛ "Охматдит" стає все більш авторитетною серед аналогічних  клінік Європи та світу. Лише останнім часом підписано меморандуми майже з десятьма  провідними іноземними  лікувальними закладами.

У книзі розповідається про історію створення лікарні, її сьогодення, унікальність як головного дитячого  медичного закладу країни. Також  йдеться про діяльність "Охматдиту" з початку повномасштабної війни РФ проти  України.

Книга яскраво проілюстрована фотографіями, малюнками пацієнтів. Розрахована на широку читацьку аудиторію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА