16:01 15.10.2013

"Київенерго" рапортує про підключення до тепла майже всіх житлових будинків столиці

1 хв читати
"Київенерго" рапортує про підключення до тепла майже всіх житлових будинків столиці

Столична компанія ПАТ "Київенерго" підключила до опалення майже 100% житлових будинків міста, повідомляє прес-служба компанії з посиланням на її генерального директора Олександра Фоменка.

"Виняток становлять 9 житлових будинків, внутрішньобудинкові мережі яких не підготовлені житлово-експлуатаційними організаціями міста до проходження зимового максимуму", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у "Київенерго" цього року компанія вперше паралельно підключала до тепла і об'єкти соціальної інфраструктури, і житлові будинки. Щодоби до опалення підключали 1,3-1,6 тис. об'єктів.

У компанії нагадали, що успішне проходження опалювального сезону залежить від розрахунків споживачів, що на 1 жовтня заборгували "Київенерго" за тепло та електроенергію 2,2 млрд грн. Ще 1,58 млрд грн компанії має заплатити місто (як компенсацію різниці в тарифах на теплову енергію).

"Київенерго", у свою чергу, заборгувало "Нафтогазу України" 2,1 млрд грн.

Як повідомлялося, "Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі.

Найбільший вертикально інтегрований енергохолдинг України ДТЕК має 72,33% акцій "Київенерго". Ще 25% +1 акція компанії належить НАК "Енергетична компанія України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА