11:44 06.11.2013

Депутат від КПУ попросив вибачення у ветеранів за лицемірство колег

2 хв читати

Депутат парламентської фракції КПУ Адам Мартинюк попросив вибачення у ветеранів Великої Вітчизняної війни за лицемірство політиків.

"Подумайте про тих, хто приніс вам таке сите і вдоволене свободівське життя. Не було б їхнього подвигу, не було б і вас на цій землі", - сказав А.Мартинюк, виступаючи в парламенті у вівторок.

Депутат наголосив, що його батько - учасник Великої Вітчизняної війни, і його ображають висловлювання на адресу учасників і ветеранів війни, в яких неправдиво оцінюють історичні події.

"Ви шукаєте сьогодні слів, як би їх принизити (ветеранів - ІФ)", - сказав А.Мартинюк, коментуючи виступ депутата фракції "Свобода" щодо святкування річниці визволення Києва.

"Від усіх тверезомислячих, тих, хто розуміє, що таке подвиг, від тих, у кого батьки і діди форсували Дніпро та захищали нашу столицю і звільняли Європи, від імені фракції Комуністичної партії України я прошу, шановні ветерани, пробачити лицемірство тих, кого ви обирали і кому ви доручили представляти свої інтереси", - сказав А.Мартинюк.

Як повідомлялося, депутат фракції "Свобода" Юрій Михальчишин, виступаючи в парламенті в середу, сказав: "Віддаючи належне пам'яті загиблих... ми маємо не забути тих шкуродерів, які посилали сотні тисяч наших людей на смерть, – Жукова, Ватутіна".

За його словами, українці мають давати правдиву оцінку подіям 70-річної давності та пам'ятати про сотні тисяч загиблих під час визволення Києва. "Вічна слава героям! Вічна ганьба катам!", - сказав свободівець.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА