16:38 12.06.2014

Першу чергу Поштової площі в Києві відкриють після реконструкції до Дня Незалежності

1 хв читати

Першу чергу Поштової площі в Києві після реконструкції введуть в експлуатацію до Дня Незалежності, 24 серпня, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

За інформацією КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд", планується, зокрема, завершити будівництво транспортної розв'язки та виконати роботи із благоустрою набережної Дніпра.

Так, шляховики завершать прокладення інженерних мереж, здійснять укладання верхнього шару асфальтобетону, облаштують розділову смугу на вул. Набережно-Хрещатицькій, завершать фарбування тунелю, а також облаштування підсвічування та декоративного освітлення.

Крім того, буде нанесено розмітку на Набережному шосе, вул. Набережно- Хрещатицькій, Боричевому току, також завершать благоустрій набережної від церкви св. Миколи до колони Магдебурзького права.

Нині роботи на Поштовій площі тривають - там торкретують колони тунелю, укладають бутовий камінь підпірних стін. Також розпочалися підготовчі роботи для укладання верхнього шару асфальтобетону, замовлено шумопоглинальні панелі тунелю, тривають роботи з облаштування декоративного освітлення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА