11:51 03.03.2018

"1+1 медіа" розпочала продаж рішення щодо захисту авторських прав в Інтернеті

2 хв читати
"1+1 медіа" розпочала продаж рішення щодо захисту авторських прав в Інтернеті

Медіахолдинг "1+1 медіа" запустив у комерційну експлуатацію технологічно-правову систему захисту авторських прав в Інтернеті SUDUM, яка блокує нелегальні копії відеоконтенту на сайтах, у популярних соціальних мережах і відеохостингу, повідомив холдинг.

"Спочатку SUDUM розробив департамент 1+1 Digital для захисту власного контенту медіахолдингу від піратів. За рік система показала 94% ефективності щодо зачистки копій в Інтернеті: було видалено 200 тис. копій, а прибуток від збільшеного трафіку на онлайн-майданчиках групи зріс на 40%", - наголошується в повідомленні.

SUDUM в автоматичному режимі 24/7 здійснює пошук нелегальних копій відео в Інтернеті. Після виявлення піратської версії контенту програма самостійно розсилає скаргу адміністраціям сайтів, хостинг-провайдерам і реєстраторам доменних імен.

Роботу системи контролюють фахівці "1+1 медіа", щоб уникнути випадкових блокувань легального контенту.

"Інтернет-піратство - нагальна проблема для правовласників і одна з головних причин, через яку вони недоотримують прибуток. Ми маємо багатий досвід захисту свого контенту й готові його масштабувати на бізнеси інших правовласників", - наголошується в повідомленні з посиланням на директора діджитал-напряму "1+1 медіа" Ганну Ткаченко.

Програма може забезпечити захист інтересів правовласників у російсько- та україномовному Інтернеті. Першими клієнтами медіахолдингу в сфері захисту авторських прав стали такі кінодистриб'юторські компанії, як Kinomania, Kinolife Distribution, Must See Movie і Ukrainian Film Distribution.

Надалі "1+1 медіа" планує розвивати SUDUM, зокрема, розширити кількість типів контенту, які може захищати система, додавши аудіофайли, тексти та графічні зображення.

Медіахолдинг "1+1 медіа" контролює телеканали "1+1", "2+2", ТЕТ, "Плюсплюс" і "УНІАН ТБ", а також інформагентство "УНІАН", інтернет-проекти "Главред" і "Телекритика".

Основним власником групи є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

За минулу добу на півдні України знищено авіаракету, два БПЛА Shahed і два "Орлани"

Нардепу Клочку повідомлено про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 млн грн

На катерах ВМС ЗСУ "Ірпінь" і "Рені", отриманих від Естонії, виконуватимуть бойові завдання

Україна не має реалістичного плану "Б" у короткостроковій перспективі без допомоги США - Стефанішина

У п'ятницю в Україні буде тепло і сухо, на півдні вдень до 26°, у Чернігівській та Сумській областях 15-20°

Сили оборони України покращили своє тактичне становище в районі Серебрянського лісництва - ОСУВ "Хортиця"

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

Союзники працюють над тим, щоб гарантувати незворотність членства України в НАТО на саміті у Вашингтоні - Стефанішина

Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ вживають заходів щодо стабілізації обстановки та повернення під контроль н.п. - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА