21:12 30.05.2018

СБУ припинила діяльність масштабного міжрегіонального конвертаційного центру

1 хв читати
СБУ припинила діяльність масштабного міжрегіонального конвертаційного центру

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність міжрегіонального конвертаційного центру із загальним оборотом понад 200 млн грн.

"Оперативники Управління СБ України в Черкаській області встановили, що ділки надавали послуги з відмивання грошей і мінімізації податків комерційним структурам з Черкаської і Київської області. Співробітники спецслужби задокументували, що за безтоварні фіктивні операції зловмисники вивели в тінь понад 200 млн грн, зокрема будівельних компаній і представників агробізнесу", - повідомляє прес-центр СБ України в середу.

Під час обшуків в офісних приміщеннях конветрцентру правоохоронці вилучили майже 2 млн грн готівки, понад 25 печаток підприємств з ознаками фіктивності, фінансово-господарську документацію, комп'ютерну та офісну техніку, яка доводить здійснення ділками протиправних оборудок.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Тривають невідкладні слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА