12:57 24.07.2018

Савченко відмовилася проходити поліграф

1 хв читати
Савченко відмовилася проходити поліграф

Заарештована народний депутат Надія Савченко у вівторок відмовилася проходити поліграф через те, що до проведення експертизи не допустили її захисника, повідомив її адвокат Олександр Тананакін.

Як повідомив О.Тананакін агентству "Інтерфакс-Україна", ще однією причиною відмови стало невнесення до експертизи тих запитань, на яких наполягала Н.Савченко.

О.Тананакін наголосив, що практика проведення експертизи на поліграфі в рамках розслідування справи Н.Савченко дискредитувала цю процедуру в цьому процесі.

"Щодо подальшого розвитку подій, то там потрібно буде обговорити, порадитися, але, на мій погляд, ця експертиза себе вже дискредитувала", - зазначив адвокат.

Він також повідомив, що 8 серпня в Апеляційному суді м. Києва буде розглянуто скаргу сторони захисту на рішення Шевченківського райсуду від 14 липня про продовження арешту Н.Савченко ще на два місяці, після якого вона оголосила голодування.

Н.Савченко перебуває під вартою з 23 березня. 22 березня 2018 року Верховна Рада підтримала подання генпрокурора України Юрія Луценка й дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт Н.Савченко. Її підозрюють у діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади; посяганні на життя державних і громадських діячів, підготовці до вчинення терористичного акту, створенні терористичної групи чи терористичної організації, незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА