12:47 28.05.2013

"Чорноморнафтогаз" очолив перший заступник голови "Надр України" Головін

2 хв читати

Головою правління ДАТ "Чорноморнафтогаз" (Сімферополь, АРК) призначено Сергія Головіна, який до останнього часу обіймав посаду першого заступника голови НАК "Надра України".

Згідно з повідомленням "Чорноморнафтогазу" в системі розкриття інформації НКЦПФР, відповідне рішення ухвалили збори акціонерів ДАТ 27 травня 2013 року.

С.Головін, 1967 р. н., у 1991 році закінчив Київський державний університет ім. Т.Шевченка, отримавши кваліфікацію "інженер-геофізик". У різні роки працював інженером у ТОВ "Технотрон", менеджером ТОВ "ЛЛМ", директором ТОВ "Геотехноком", директором "Чорноморнафтогазінвест", яке є дочірнім підприємством ДАТ "Чорноморнафтогаз".

Із травня по червень 2012 року був директором ТОВ "Надра Юзівська", спільного підприємства НАК "Надра України" і ТОВ "СПК-Геосервіс", яке є стороною угоди про розподіл продукції (УРП) щодо Юзівської площі з британсько-нідерландською Shell.

Із червня 2012 року до останнього часу працював першим заступником голови правління НАК "Надра України".

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України розпорядженням від 27 травня 2013 року призначив заступником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Валерія Ясюка, який із жовтня 2009 року і до останнього часу очолював "Чорноморнафтогаз".

"Чорноморнафтогаз" у 2012 році збільшив видобуток природного газу на 11,2% (на 118 млн куб. м) порівняно з 2011 роком - до 1,174 млрд куб. м. Видобуток нафти ДАТ минулого року зріс на 1,7% - до 8,92 тис. тонн, тоді як видобуток газоконденсату скоротився на 6,45% - до 62,77 тис. тонн.

У 2012 році підприємство за МСФЗ збільшило EBITDA на 40% порівняно з 2011 роком - до 382,471 млн грн. Чистий збиток компанії становив 1 млрд 337,546 млн грн, чистий дохід - 1 млрд 186,59 млн грн.

"Чорноморнафтогаз" здійснює роботи з освоєння українських шельфів Чорного та Азовського морів. Підприємство також добуває вуглеводні на родовищах, розташованих у Криму, експлуатує розташовані на півострові Глібовське ПСГ і магістральні газопроводи. 100% акцій ДАТ перебуває в управлінні НАК "Нафтогаз України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА