15:51 07.05.2015

Мін'юст вніс до держреєстру в. о. голови "Укртранснафти", але зберіг право підпису за Лазорком - виконавчий директор "Нафтогазу України"

2 хв читати
Мін'юст вніс до держреєстру в. о. голови "Укртранснафти", але зберіг право підпису за Лазорком - виконавчий директор "Нафтогазу України"

Міністерство юстиції України внесло до держреєстру виконувача обов'язків голови ПАТ "Укртранснафта" Романа Сидорака, але зберегло право підпису за відстороненим керівником компанії Олександром Лазорком, повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник на своїй сторінці у Facebook.

"Р.Сидорака внесли до реєстру. Але є нюанси... Туди також внесли О.Лазорка як підписанта, знову створивши правову колізію, оскільки в реєстрі тепер два підписанти. Сподіваємося на якнайшвидше усунення "технічної помилки", - зазначив він.

У свою чергу прес-служба Міністерства юстиції України інформує, що Головне управління юстиції Києва зареєструвало зміну керівника ПАТ "Укртранснафта" після виправлення неточностей у документах.

"Державний реєстратор вніс зміни до Єдиного державного реєстру в частині інформації про нового керівника ПАТ "Укртранснафта" Романа Сидорака замість відстороненого Олександра Лазорка, зареєструвавши їх на підставі представлених документів", - повідомляє прес-служба.

У Мін'юсті також наводять хронологію подання документів ПАТ "Укртранснафта" і дій державного реєстратора відповідно до чинного законодавства.

"Про відповідні неточності одразу ж в телефонному режимі було повідомлено відповідальному працівникові "Укртранснафта", який подавав документи. Окрім того, зазначеного представника ПАТ було детально проконсультовано, яким саме чином необхідно заповнити документи. Попри такі дії реєстратора, всі вказані помилки були повторно допущені заявником при подачі документів 30 квітня 2015 року. Після додаткових роз'яснень заявник утретє подав документи 7 травня 2015 року. З урахуванням того, що помилки було усунуто, реєстраційна дія була проведена впродовж години з моменту подання документів", - роз'яснюють у Міністерстві юстиції.

Як повідомлялося, раніше А.Пасішник заявляв про перешкоджання з боку Мін'юсту зміні менеджменту "Укртранснафти".

Наглядова рада "Укртранснафти" 22 квітня призначила третього за цей рік в. о. голови правління. Попередні фактично так і не змогли розпочати виконання обов'язків.

"Укртранснафта" є оператором нафтотранспортної системи України. 100% її акцій перебувають в управлінні "Нафтогазу України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА