09:45 10.04.2020

Рівень оплати за доставку газу на Дніпропетровщині зменшився на 27%

2 хв читати
Рівень оплати за доставку газу на Дніпропетровщині зменшився на 27%

Від початку карантину у Дніпропетровській області на 27% впав рівень розрахунків за послуги з доставки газу. При цьому, безперебійна робота АТ «Дніпропетровськгаз» наразі важлива як ніколи, адже більшість жителів регіону перебувають вдома та цілодобово користуються блакитним паливом. Працівники компанії роблять все можливе, щоб забезпечити безаварійне газопостачання та сподіваються на розуміння і підтримку споживачів.

Незважаючи на карантин, аварійна служба та ремонтні бригади продовжують працювати у режимі 24/7. Газовики виїжджають на виклики, локалізують витоки газу, ладнають газопроводи, контролюють тиск у мережах. Спеціалісти Центрів обслуговування клієнтів надають послуги клієнтам дистанційно.

Щоб допомогти споживачам пережити карантинні обмеження, АТ «Дніпропетровськгаз» не нараховуватиме штрафні санкції за прострочення оплати. Також компанія запровадила мораторій на відключення газопостачання, окрім випадків аварійних ситуацій та несанкціонованого втручання. Між тим, спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» просять не накопичувати борги під час карантину та вчасно розраховуватися за доставку газу, адже ці кошти необхідні для забезпечення діяльності компанії та оплати праці газовиків.

Перевірити стан особового рахунку та сплатити за доставку газу дистанційно можна за допомогою зручних онлайн-сервісів, як-от: Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільні додатки 104 Mobile (для Android) та 104 Mobile Light (для iOS), а також вайбер-бот 7104ua. Завантажити рахунки для оплати послуг з доставки споживачі АТ «Дніпропетровськгаз» можуть в Особистому кабінеті на сайті 104.ua та у viber-бот.

Віднедавна зареєструватися в Особистому кабінеті на сайті 104.ua можна автоматично. Для цього достатньо подзвонити з мобільного до контакт-центру за телефоном 067 00 90 104 і повідомити оператору номер особового рахунку (він є у квитанції кожного клієнта). Після цього логін та пароль для входу в Особистий кабінет надішлють в смс-повідомленні.

Довідка: Основною сферою діяльності ПАТ «Дніпропетровськгаз» є розподіл природного газу споживачам Дніпропетровської області. На сьогодні рівень газифікації регіону становить 89%. Природний газ отримують більш ніж 600 тисяч сімей та 2,3 тис. підприємств, установ і організацій. Компанія посідає друге місце з розподілу природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Обсяги розподілу складають близько 1,7 мільярдів кубометрів газу на рік. ПАТ «Дніпропетровськгаз» - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів усіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА