14:42 18.05.2020

Майже 6,5 тис виїздів здійснили аварійники Дніпропетровськгазу з початку карантину

2 хв читати
Майже 6,5 тис виїздів здійснили аварійники Дніпропетровськгазу з початку карантину

У період карантину бригади аварійників  здійснили майже 6,5 виїздів на виклики. Щодня диспетчери отримують близько 100 дзвінків з усіх куточків області. За статистикою більша частина викликів стосується саме підозр на виток газу.

 

«Ми – спеціалісти критичної інфраструктури, працюємо цілодобово, щоб забезпечити безперервну доставку блакитного палива в оселі. Робота аварійників важка та небезпечна, особливо зараз, коли більшість людей знаходиться вдома і навантаження на газові мережі постійно зростає. Щодня аварійники ризикують власним здоров’ям, аби споживачі могли з комфортом залишатися вдома на карантині» - говорить Головний інженер АТ «Дніпропетровськгаз» Олександр Макаренко.
 

Щодня 48 аварійних бригад працюють для комфорту споживачів природного газу області. Зараз, у період епідемії, особливу увагу приділяється саме індивідуальному захисту. Аварійні бригади постійно контактують із власниками осель, тому кожного разу фахівці користуються засобами індивідуального захисту. Спеціалісти повністю забезпечені спеціальними костюмами захисту, одноразовими гумовими рукавицями, антисептиками та захисними масками.

У цілях безпеки кожного дня перед початком та після зміни водії обробляють дезінфікуючими засобами інструменти та службові машини. Обробка автомобіля – це тривалий процес, бо дезінфекція відбувається у три етапи. Фахівці щоденно витрачають приблизно дві години на санобробку.

Споживачам, які викликають аварійників, потрібно усвідомити, важливість дотримання санітарних вимог. У разі виявлення симптомів, клієнту необхідно попередити диспетчера, аби не наражати спеціалістів АТ «Дніпропетровськгаз» на небезпеку.  

Водночас, клієнтам варто зрозуміти, що спеціалісти повністю захищені та, у разі потреби, не перешкоджати потраплянню в оселю. Виклики з підозрою на витік газу є повністю безкоштовними та входять до тарифу на розподіл газу. 

 

Довідка:  АТ «Дніпропетровськгаз» - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території Дніпропетровської області (крім міста Дніпра та Кривого Рогу).

 

РГК сервісна компанія, яка надає послуги з фінансового, юридичного, технологічного консалтингу в енергетичній сфері, спрямованих на підвищення стандартів обслуговування та надійності газопостачання. Клієнтами компанії є 20 газорозподільних компаній, що забезпечують розподіл газу для більш ніж 8 млн клієнтів на газопроводах протяжністю 250 тис км.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА