10:50 02.06.2020

RDS традиційно привітав дітей зі Всесвітнім днем ​​захисту дітей

2 хв читати
RDS традиційно привітав дітей зі Всесвітнім днем ​​захисту дітей

Група дорожньо будівельних компаній RDS щорічно вітає дітей з малозабезпечених сімей з днем ​​захисту дитини.

У цьому році понад 50 багатодітних сімей та дітей з інвалідністю, які перебувають на обліку в Приморському територіальному центрі Одеси отримали подарунки до Дня захисту дітей, повідомив співзасновник компанії Євген Коновалов.



Е. Коновалов відзначив, що в умовах пандемії коронавируса компанія не змогла провести свято, яке щороку проводить для дітей. Тому було прийнято рішення привітати юних підопічних солодкими подарунками і квитками в дельфінарій, які будуть дійсні після закінчення карантину.

Група RDS входить в топ-3 дорожньо-будівельних компаній України, в її складі компанії "Київшляхбуд" і "Ростдорстрой". Основні напрямки діяльності - будівництво, реконструкція та експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг і мостів, будівництво аеродромних комплексів.



Станом на квітень 2020 року компанія працює в 8 регіонах України і має 10 виробничих баз.

Зараз в рамках програми "Велике будівництво" проводить ремонт дороги Н-21 в Луганській області. Частина шляху, який з'єднує Сєвєродонецьк та Станицю Луганську-єдиний пункт пропуску на тимчасово-окуповану територію.
Будує бетонну дорогу Н-31 "Дніпро - Решетилівка" в Полтавській області, проводить капітальний ремонт Н-14 "Кропивницький - Миколаїв".



Група дорожньо будівельних компаній RDS реалізує проект, фінансований Всесвітнім банком на ремонт траси М-03 "Київ-Харків-Довжанський".

Кінцевими бенефіціарними власниками групи компаній RDS є громадяни України Юрій Шумахер і Євген Коновалов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА