17:56 16.06.2020

Понад 50% юридичних осіб уклали договори на обслуговування газових мереж з АТ "Дніпропетровськгаз"

2 хв читати
Понад 50% юридичних осіб уклали договори на обслуговування газових мереж з АТ "Дніпропетровськгаз"

2000 споживачів газу Дніпропетровської області з числа юридичних осіб уклали з АТ «Дніпропетровськгаз» договори на технічне обслуговування газових мереж. З 2019 року послуга надається на ринкових умовах, забезпечує належний стан мереж і безпеку в користуванні газом для споживачів.

 

Дбають про стан внутрішніх мереж і власники житлових будинків. На кінець травня 2020 року укладено майже 900 договорів на техобслуговування газових мереж АТ «Дніпропетровськгаз» з ОСББ і Керуючими компаніями, а також майже 1,4 тис. договорів з власниками приватних домоволодінь.

 

«Відсутність періодичного технічного обслуговування газових мереж призводить до погіршення їх стану, що може привести до аварійних ситуацій. Тому ще раз інформуємо і рекомендуємо споживачам газу Дніпропетровської області якомога швидше врегулювати питання підписання актів балансового розмежування і укласти договір на обслуговування, щоб увійти в опалювальний сезон безпечно і безаварійно», - пояснює в.о. директора з капітального будівництва АТ «Дніпропетровськгаз» Максим Бойко.

 

Нагадаємо, у зв'язку з прийняттям низки законодавчих актів, а зокрема Закону України «Про житлово-комунальні послуги", Наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості № 250 від 10 травня 2018 року, Наказу Міненерго № 190 від 27 липня 2018 року, Кодексу газорозподільних систем, послуга з технічного обслуговування газових мереж стала ринковою. Тому кожен власник, співвласник, орендар будівлі повинен забезпечити технічне обслуговування системи газопостачання відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

Вартість робіт з технічного обслуговування залежить від їх виду та обсягу - протяжності мереж, кількості приладів, їх типу і періоду обслуговування, і розраховується індивідуально для кожного клієнта і домоволодінь.

 

АТ «Дніпропетровськгаз» активно бере участь в тендерних процедурах з технічного обслуговування на майданчиках Прозорро в якості виконавця робіт. Компанія має багаторічний досвід в будівництві та обслуговуванні систем газопостачання, сучасне технічне оснащення і кваліфікований персонал.

 

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА